Valborg planer & helg planerna

Tänkte uppdatera er lite med lite planer inför valborg/1:a maj / helgen som kommer :)

Valborgsmässoafton blir att spendera med Håkan, Josefin, Henrik, sen någon mer gissar jag.
Fara och basta, spaa, grilla.  Sen då det är dags ska jag sätta mig bakom ratten och skjutsa de påverkade enbit ;P
Vi hade tydligen tänkt oss till Vindeln (?) . Någon som vi skulle till dit men, skit samma. Jag är nöjd endå :)
Sen torsdagen verkade det som danne ville till umeå att shoppa, fast han var inte säker om det gick nu men, hoppas . Känner mig smått klädlös just nu inför sommaren .

Fredag kväll blir det jobb. Sen direkt man slutar blir det plattan i botten till Norrbränna (utanför malå/norsjö) och bege sig till uffe. Sen tidig lördag morgon åker vi till piteå och årets första biluställning :) Ska bli härligt faktiskt, känns som det kommer bli en hel del med träffar i sommar, vallåkra, EDA. EDPS piteå blandannat, barkaby.Och många fler. Känns BRA!

Så där var min helg. hur är din?;D

Imponerad över ens förmåga att alltid vara glad än fast det är ett helvete :)

Samma dam som jag pratar om tidigare, vi pratade om igår döden, hur det var att vara sjuk etc etc.

Fattar inte helt, hon bara skrattar åt allt. Sån vill jag också va, alla älskar hon. Och då skojar jag inte... Man kan bara inte låta sig undgås att göra det. Hennes humor, hennes sätt att se allt. makalöst :)

Mat time -> work -> sova eller vafan? haha

vill ha ny bil :(

Världens krav på människan, eller personernas krav rättaresagt

Ja många personer tycker jag, har alldeles för stora krav på en. ingen är perfekt, ingen är precis som du vill ha det. Blir lite irriterad på det, sen hur en del personer uppför sig . Blir bara less på dom. Men men, min "fuskfusk" mormor/farmor eller vad man ska säga, hon och hennes man har varit gifta sen dom var 25 år.  Tycker hans kommentar till hon var ganska ovanlig, men endå ett bevis på att man behöver inte vara "jätte bra" för det ska fungera bra

"Du är inte vacker så som i mina drömmar, men det är endå dig jag vill vara med"

Kanske ska tillägga att dom har en väldig humor, och passar som handsken. Dom skrattar åt det idag, gjorde dom för jätte många år sen med . Men dom kan bara man vill. Men allt för FÅ vill egentligen !

aja luftade tankar, skönt det :)  ut i vädret kanske perhaps?

bai

stress stress, eller inte!

men jag hinner endå inte skriva så mkt, för jag ska kirra lite middag, fara hem och ta medicinen, fara på jobbet, sen eventuellt ut och promenixa med Anna. Dagen har man spenderat på att knata på stan, men inte i helvete har mina skor kommit.. grml.. Jobbat i garaget, solat utimellan! Sköönt! Sen käkat glass och sen sitter man här. menmen, shit happens ;)

Varför blir 99% av alla gamla kopplingsnötare?

ja de ä en sak som irriterar mig, eller inte precis men, skrattar åt det iaf, nästan alla gamla ska back amed typ 5000 tusen varv ;D låter helskönt. Fattar inte hur kopplingarna håller men, inte tänkt man ska förstå allt ;)

Jag och Anna var ute och promenixade idag! Mycket trevligt må jag säga, kommer bli fler gånger! (fick lönn ont i fötterna)

Mina skor kommer trolgitvis här nångång under veckan. Skönt att slippa tjocka skorna.. aaaaaah befrielse

Blir 2 dagar somman kommer jobba 100% iaf, stiga upp 0700 imorgon, garaget och byta däck hela dagen. jobba kvällen, torsdag samma visa. Men vad gör man inte för sin käre pappa? Vägrar se han slita ihjäl sig. nej nej då gör jag det hellre...

Hmm vad mer intressant har hänt idag?  ja just ja, glömd det ypperliga vädret ;D

wierd

Något underligt hände mig igår kväll, min käre arbets kollega sa att det såg ut som en lågtblodsocker värde chock. Fast då jag vet vad det är så kunde jag direkt säga det var något mer allvarligt. fast det verkade inte varit så endå.
Typ allt började snurra, ögonen bollade runt sig typ. fick feber, blev jättevarm och svettades. jätte jätte yr! Tur det var i slutet av kvällen så man slapp tappa så mkt flex ;D

Sen var jag och mam & pap och kikade på en lägenhet, en 2:a åt mig. Vill ju bort från min nuvarande lägenhet för den är liite liten sen har jag inget internet där.. Men den lägenheten lockade mig inte specieltl mycket, då jag inte skulle rymmas med mina grejjor typ. Var lite litet för att vara en 2:a . Men men så kan det vara, blir nog att tacka nej till den.

Men iof har jag ju mest troligt ett hus på G ;) Ett mindre hus så du kan andas ut! Det skulle faktiskt vara rätt fränt må jag säga. Eget hus... tänk dig.. alla möjlgheter! ojojoj! är galet taggad och du skulle veta syrrans reaktion, hon blev stormförtjust!

haha end of today!

hundar är rena drömmen

Så sanslöst go en hund. En boendes anhörig kom i lördags kväll med sin hund, en golden retriever tik vid namn Freja. Hon har ettt alldeles säreget ljud, pipglatt ljud ungefär. Men underbart söt! och liite stor för att vara en tikmen. Hur underbar som helst, hon la sig mellan mina ben, sen huvudet på låret och sen titta på mig och rent bad mig klia hon, och det är jag inte nödbedd på ;)
När matte skulle fara så ville hon inte flytta på sig, tror jag det med mig där som älskar hundar mer än allt! :)

Sen måste jag ju få framtyda min stora dröm, bara för att fylla ut här lite!

Resa ut i rymden, på det viset dom gjorde när dom landade på månen. Klassikt underbart! Då jag är helt fixerad av rymden så skulle det klå allt mer än vad som helst på denna jord. Utan tvekan. Fast något av det lär det knappast bli, eftersom jag är skitkass på matte, inget snille precis i allmänhet då det gäller tekniska saker med avancerade uträkningar. Men drömma kan man ju alltid :)

Bra låtar : Anberlin - The feel good drag
                : Dj Yankee - rompe

vi hörs ;)

wiiho

Haha ja, nu ska jag testa de här, hur ofta det kommer bli är det ingen som vet, inte ens jag ;D när jag orkar, kommer ihåg, eller har tid :) Ska man sammanfatta typ de 3 senaste dagarna kanske... Jag och daniel har iaf haft ett minilan, bara segat och sovit helt normalt endå. Daniel har spelat men jag har mest som vanligt suttit och tankat film och glott på nätets alla fräna sidor, bilforum, allmänna forum och skriver några ord och gör folk uppretade på mig ;D

Sen fick jag shopping rus, ny jacka, för min andra var helt dyngslut. sömmarna tappar fäste en efter den, så de vart en ny , och även ett fräckt grönt bälte. Kunde bara inte motstå det. Wonder why? Sen beställe jag även skor! great stuff äntligen får man mindre kompakta och svalare skor. Vem vill inte ha det?

Nej, 30 minuter kvar till helgens bravader med jobb börjar. Dock har vi det väldigt lugnt så det kommer bli en cool helg att umgås med mina kära arbetskamrater. Och några boende som är pigga i knoppen som går att prata i realtid med :) Hejdlöst roligt ibland att lyssna på deras berättelser, ni kan inte ana ibland ;D haha!

Föresten någon som vill till umeå och shoppa? Helt galen snart, ingen har pengar, eller ska till ikea( point anna ;] )
Eller bara inte kan... men men, får väl tjata med mig Lisa ut, än fast hon brukar inte vilja men, Om ni undrar vem Lisa är så är det min kusins sambo. Hoppas bara man får en relativt lugn stund med barnen där. har ett tok sött kort på mobilen, men är inte så energirik så jag orkar lägga in det, men men, värd blogg visst? haha vi hörs maybe


Upd:

Jaa nu har jag matat mig igenom en kväll på jobbet, går ju sjukt lätt. Men mycket gör ens arbetskamratar att man trivs, att man har så pass kul som vi endå har :) Toppade av kvällen med varm nyponsoppa, lite glass, och en skvätt grädde som var kvar innan det var dags att diska bort och städa bort allt fika !

Har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva här egentligen, för jag gör ju inte speciellt mycket om dagarna :) jobbar eller försöker umgås med några kompisar, börjar bli lite tunnare på den fronten, men många har ju sambos/flick/pojkvänner så de ställer ju till det en hel del.

Finns hur jävla mkt som helst att skriva egentligen, fast nog inget någon är intresserad av att veta antagligen.

Saknar tiden innan gymnasiet,  då det iallafall var HÅLLBART! nu är allt bara uppfuckat

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0