sleeeepy

Jag somnade trotsallt någongång inatt endå, eller snarare i morse...

Blev att vakna till liv och sen höra med Lisa vad som dom hade för dagsplaner, dvs inga. Spelade 4-irad med ante&ellen. Fyfan vad jag är borta ibland alltså, tänkte inte ett skit ibland, så därför förlora man ganska enkelt , men ajg vann endÅ! trot eller ej med min IQ! ;p

Kvällen verka bli lite fotografering, fota kirres 142:a och sen lite kapprejs. Blir väl bra sysselsättning ikväll antar jag :)

Vet inte om jag orkar säga något med om det jag skrivit tidigare, för det är ju endå ingenitng som var pågång. men ni fattar de 99.9% troligt gick skit iaf!

En sak som jag aldrig fattar, varför kan folk inte säga saker direkt, utan istället smyga på det? lite klurigt äre...
Less hur som helst.


Group 1 crew - forgive me

Sovar problem ;P

Men inte pga det jag skrivit tidigare. Utan för jag sovit ojämnt de senaste dagarna. Jag behöver nog all vila jag kan få för jag ska busa hela morgon dagen typ! Så jag får plugga in mp3 och försöka igen.

Fortsättning

Eftersom jag skriver från mobilen så rymms inte allt jag vill. Vill bara förtydliga en del. Allt jag har är mina mina dina tankar, känslor. Minnen. Det spelar man med. Man gamblar helt enkelt. Och jag drog en nitlott. Men enda inte. Allt är så svårt att förklara. Men kan väl säga igen, så det blir mera klart. Jag är glad att andra är glad, så inget mer med det! Hmm ja. Men ingen har ju sagt att det ska vara lätt. Allt har sina motgångar och framgångar.

Helvete

Jag vet inte om jag förtjänar det Men, eller hur man ska säga. Men man märker ju ganska fort om något stämmer eller inte. Ibland Göre ju gott med ord som man hör. Men inte vissa. Men som sagt, ibland förtjänar man det Men jag tycker fan inte jag förtjänat det . Men inte alltid det går som man vill. Fast nångång borde det ju vända för helvete. Suck. Föresten, jag måste va knäpp. Men det är inge nytt Edit: missförstå mig inte, alla har rätt göra vad man vill. Minsta jag vill är folk ont...

Slappningssäsong

Eftersom dom nu säger att det kommer vara bra väder typ länge nu! SKÖÖÖNT!
Sen kommer Andreas&Lisa med barnen idag, så där blire att umgås med dom. Sen ska jag flörta med dom att få låna huset deras i umeå 1 natt, så jag och danne kan dra till umeå och shoppa och typ tare lugnt, kanske dra bio eller nått och slippa stressa hem. Det bör ju inte vara något problem tror jag

Sen äre ju fotbollen ikväll! TAGGA TAGGA ! Tyskland kommer dock vinna!

HATA MYGGBETT!

Torka

på vad jag egentligen ska skriva idag, inte hänt så mycket. Ska väl låta anna ha kameran till imorgon, så hon får leka av sig lite ;) Om hon nu är smart och fotar ihjäl sig då hon väl har den!

Morsan har bakat bullar, så de smakade mycket gott, specieltl då dom nyss är urtagna ur ugnen mMMMM!!!

Ska ringa till Umeå och kolla hur kusin har det med semester, vill träffa dom igen och låta dom relaxa lite ifrån barnen ibland, de behöver dom ! Eller alla barnfamiljer egentligen.. Men dom kanske kommer travveckan?

Satt och spanade på blocket, ibland har ju dom där tankarna på umeå, skulle nästan vara lite småroligt att plugga ibland. Fast hitta längenhet tror jag inte är så svårt, finns ju tonvis på blocket, det är bara att man måste godkänna att man kan bli lite off från centrum, men ska man bo i centrum får man betala ihjäl sig, såg en 1:a på 44 kvadrat ca för 5000 /månad. inte normalt.... Jag betalar ju 2500 för 50 kvadrat, men då äre ju i lycksele :)

Fortsatt regnväder

Men trots det har jag varit och klippt mig! :)

Typ nu alldeles strax ska jag ringa till ana banana. Och höra hur vi ska göra inför middagen / slinga mitt hår! Ska be morsan ta fram grejjerna, hoppas hon har rätt sorts grejjer bara, hon har nå proffs grejjer eftersom hon varit frisör i tidigare dar!

Sen surfade jag blocket och hittade denna gudomligt underbara valp, för allas intresse är det denna ras jag ska ha.
Nova scotio duck tolling retriever även kallad tollare :)

Just då jag valde att spara/publicera detta så ringde just anna, så jag hann inte alls ringa. ;P

Run the show

är en riktigt bra låt! Digga fett. bra beat o allt!

Nu är iaf midsommar helgen över för min del, varit på folkrace fredag&lördag, sedan i joranträsk. Där även fåren är i år :) de ä riktigt roligt att dom inte är ett dugg rädd för människor. Och mina byxor höll på få sig ett tjuvnyp!! Ett litet svart lamm började nafsa på mina ben, sån där "dra åt snöre" vi foten, SPJOING så fick jag tillbaks den på benet, och "&#"(# va ont det gjorde ! Men inte hans fel att den stack fram ju ;D

Och fåren kan ju verkligen konsten att slappa! BLir rent avis faktiskt...

Slänger även upp lite andra bilder, det som ryms på denna blogg!



Stora hörselkåpor, litet huvud, små händer , stor tutte = Lowe

SEMESTER!!!!!!!!

Efter mitt pass ikväll, eller snarare om 60 minuter, så har jag 5 timmar kvar tills 3 veckor semester! tog inte ut allt för jag vill spara lite dagar ;) fattig denna månad blev jag med, fast vill inte röra av de sparade pengarna :)

Sen har jag eventuellt fått lov att låna / vara hundvakt åt en tollare några dagar i sommar så jag får prova på hur den hunden är för min allergi :) sjukt jävla glad jag blev! aaaaaaaaaaaaaaa

SEMESTER

förkylningsgänget

Jag har även nu slagits av denna jävla förkylning. Men inte så hårt men tillräckligt för att känna av det!
Var hos dennis brorsa igår och umgicks, 2 hundar där som inte var dåligt sällskaps gosande! BIlder kommer, med lagom grimash ;)

Snart äre semester! 1 vecka kvar, eller 4dagar, beroende på hur man ser det , men jag är 3dagars ledig under midsommar, HELT PERFEKT! Det blir antingen pauträsk, dock inte frågat, eller om jag får ta husvagnen drar jag nog till Åsele och sen vilhelmina, 2 dagars folkrace, Spännande ;)

Beställt klipptid igen till efter midsommar, sen ska Anna få slinga mig, dock tar jag med mig morsans klippar grejjer, kommer att bli spännande :D Sen kom vi eventuellt överens ( det lät dumt ) att äta middag hos anna&simon då. Fast vi får se, kan blihos mig med men det rä "deras" tur att bjuda igen på middag, fast jag måste hitta något spännande recept att laga! Jag är ju faktistk ganska duktig på laga mat, trot eller ej! Om någon törs så får dom fråga så kan jag bevisa det och bjuda på maT!


Ögonspöken

Ja de är något som jag har, om man kan titla det som ögonspöken... Ser typ något som svischar förbi ögongloben ibland :P men jag tror det är pga mitt synfel.  Och nej, jag är inte störd ;P

Anna verkade inte hajja det med att flyta, så jag för ett försök till :)

jag jobbar 75% nu, och vill öka min tjänstgöring. Så jag börjar något som heter "flyta" , eller "flytare", dvs att jag har förtur på alla turer inom de ställen jag vill jobba på före någon annan. Så jag måste göra ett visst X antal timmar varje månad för att det ska gå ihop, ibland kan man ligga plus, ibland minus.  Men kort sammanfattat, man jobbar MERA! :) mera pengar! minder fritid, men vad äre för lönt att vara ledig då alla andra jobbar? precis INGEN! , ( nästan )

Och nu snart äre fotbollen, jag och danne ska typ halvt styra upp något, beställa mat och se. Men vet inte hur det blir? danne velar :P Sen har jag lite pyssel i lägenheten att göra, tvättar, städar, renbäddar. (sånt som man alltid måste göra hur jävla tråkigt det än är ibland) .

Verkar som min granne nere i källaren, johan har flyttat, ingen mer bil utanför, stod massa grejjer på bron igår. Och jag vet Lotta har pratat om att han ska flytta, fast det han han sagt i typ 1-2 år :) Såå.. kanske nya grannar i källaren snart?

Flyta!

Ja. jag ska nog göra det.. FLYTA!. men vad tror DU det är?;P haha det är så man tex om jag jobbar 75% som jag gör, ökar min tid till ca 90% och jobbar på andra ställen utöver mina ordinarie turer. mer cash, men mindre tid över. men endå, heldagar gör inget, bara inte kvällar! Och extra pengar är ju det jag vill ha. Nog klarar jag mig bra på det jag har nu, men vill ju köpa mig så mycket! Sen måste jag, har sagt det jättemånga gånger , men måste verkligen kolla upp om huset! Har jag i princip samma boendekostnad som jag har nu äre ju helt klart värt det!

Nu kom daniel iallafall, får se om jag ska försöka spöa han i NHL på Xbox ;)


Studentdagen!

men den tog jag ju för 2 år sen ;) haha nämen jävligt synd på vädret... hatar att det just alltid på denna dagen ska vara spöregn och hela tiden. Kan det inte åtmindstone vara uppehåll? Och under lastbilsturen...

Har lite grovt kollat igenom massa bilder, så jag kommer slänga upp några!Anna & Simon på Gammplatsen


Sommar och sjukt varmt och galen sol!

Ja verkligen, Lycksele var det varmaste stället i Sverige igår. Tvekar inte vi var det även idag! Och ni har kanske märkt att det är inte så hemskt stor uppdatering nu men , VEM kan sitta inne då det är 29 grader i skuggan, inte ett moln på himmelen? För varmt att vara inne, för varmt att vara ute, men så SKÖNT!

Nyss hem kommen från balen, trött i benen men nog äre många andra som också var det. Och nervösa ;)

Synd bara jag är så (/"&¤"(/¤&"(/¤" kass på ställa in kameran, tror jag ska köpa till en fetare blixt som räcker, många bilder blir för suddiga och mörka. Men jag måste verkligen lära mig denna kamera, plugga manualen för typ.. första gången i ens liv man ens läser en manual flera gånger? Rekord!

Helgens planer lyder såhär!
Ikväll får jag faktiskt se vad jag ska göra, eventuellt chilla, Surrar med danne nu om att kanske dra på hälla och sola och ta de kallt. Sen har jag lovat anna & simon skjuts hem inatt/morgonsidan om dom nu vill ha det. VI får väl la se...

Fredag blir det umeå eller snarare bussjö folkrace bana ;) Härligt med massa sol och folkrace, damn good!
Sen snabbbesök hos små trollen ellen&albin samt andreas och lisa, tigga sig lite mat innan hemresa!

Lördagen blir är en semester dag som jag tagit ut, För att fara på EDPS Piteå. En dag på strippen, massa dragrace körning. Mycket folk, heldel kändisar. Fotografering. Massa massa. Ska vara chaffis, så tänker INTE betala någon mat ;) eller dryck för den delen att hålla sig vaken, dvs loka, cocacola.fanta osv

Men nu är alla balbilderna överfflyttade. Får sortera dom senare och eventuellt skicka några på förstoring om det blev några att ha. Jävligt besviken på att många blev så mörka.. Men går nog att redigera i Photoshop. Får testa mig fram.

Nu ska jag ut igen, PALLA sitta inne? nej nej och åter NEJ! Vi hörs!

rockrebus!

Lyssnade på p3 då jag var ute på stan en tväris, blev det typ en favorit i repris... Rockrebus
Dom censureade 1 ord i 6 låtar och jag tror rebusen blev "We want rock for life" skickade in på ett sms, kan ju vinna 1 tröja ;P haha eller så va de nå helt annat!

Sen är det värsta som finns att städa, men det var små trevligt igår. Vissa man tycker mindre om men så äre väl alltid.
Om ca 1 timme så ska jag hämta mor o far och grannarna på flygplatsen, från deras weekend i sthlm!
Sen tillbaks till vardagen då helgen är slut, men snart äre ju semester ;D

Latetime movie

Vi skulle se "What happens in vegas" men eftersom jag är hos mor o far så kruppar deras dvd.  Så nu har jag infört en liten regel, se aldrig film här igen :P

Det blev en film som heter "Semi-pro" , stygg. men lite udda men så ska ju filmer va, man ska inte fatta allt ;)
Hoppas du inte blir attackerad av någon björn nu på vägen hem olivia... ;o

sova tajm nu.. gott? svar ja

RSS 2.0