Sammanfattning av helgen!

Allt började ju i fredags eftermiddag vid 16:00 cirka då jag faktiskt stämplade ut mig för att gå på min tjänstledighet! Kändes ganska dumt att lämna huset efter nästan 3 år där, men ibland behöver man byta sida i boken! Men jag kommer ju tillbaks! Förhoppningsvis med ett glatt leende på läpparna och hopp om eventuellt heltids fast jobb till våren!

Sen fredags kvällen spenderade jag på att skjutsa lite folk, gå på stan. Skratta åt MÅNGA 14-15 åringar som låt och sprattla på marken för dom druckit för mycket, och då var klockan bara 20:00... Seriöst herregud, lär er dricka och känn era gränser! :P
Den kvällen gav inte något mer intressant...

Lördag dock började med att Jag, Pierre, Tobias, Sofia, Jessica, Simon for och käkade på Golden bar! Det blev kolgrillad fläskfile med potatisgratäng som smakade helt ok faktiskt. Men lite överskattat är kolgrillen enligt mig men... Gott var det!

Åter då for vi hem till tobbe&fia och fortsatte vårat alkohol intag! Men som tyvärr många fester äre ju alltid något som händer, gänget blev splittrat för ett akuten besök, stämningen blev lite het då och då men då vi for på hotellet blev det ju liiite bättre. Jag och mange hängde ihop och satt och surrade, drack sprit. Drog en korv på statoil, gick tillbaks. Surrade mer och drack mer! Men tillslut blev jag bara så jävla trött! Och då var klockan ca 1:30 så då blev det samtal till kiljander som jag hade lovat nattlig middag om han skulle skjutsa! Så nattmiddags pizza från americana som kvällsfika innan man kröp till kojs för att slumra bort fyllan!

Men annars helt okej helg! Bara synd att jag inte fick tag i .... gissa ;P haha

Ny favorit låt!

30 seconds to mars - kill me (bury me)

quite alot better!

Och det tror jag är för att jag tog ledigt i morse så jag slapp stiga upp, för då jag vaknade och kollade klockan var den ca 11:15... gick väl isäng just innan 10, eller somnade då så några timmars vila blev de och välbehövligt var det!
Sen för övrigt lite lättare, iallafall uppe på huvudet. Klippte till mig idag så det känns helt ok :)
Eller inte jag som klippte, utan Cristel! Rätt ska va rätt :P


Fortfarande dyngförkyld

japp så äre, och fortfarande den där surrande jävla avfuktaren i köket. hela lägenheten ser ut som ett bomb nedslag utan att jag ens rår för det! (dvs inge kläder osv bara annat)!

Sen att man ska jobba ikväll känns inget vidare, inte imorgon heller, men inte så sugen på att dra sjukdag heller! kostar för mkt pengar :P

Släng av förkylning

Tyvärr så har jag även gått bet på denna förkylning, dock tog kollegan julia det ännu värre. Många skratt som utdelats i helgen på jobbe :)

Och nu är snart (!) lukten borta från min lägenhet! Sisådär lagomt inför helgen. För nu äre snart allt återställt till det normala!

Min sista vecka nu på maskrosen, iaf för 2 månader men endå. Känns lite udda, men skönt att få vända blad i boken...

Preparera inför helgen, stan, köpa ramar, sjukgymnasten, hjälpa farsan trots man är sjuk (suck), och betala räkningarna :/

Men ett positivt med allt är att jag ska snart klicka iväg beställningen till ginza! bara jag får tummen ur och bestämmer mig om jag ska ha något mer eller inte :)

Jävligt osammanhängande inlägg måste jag säga?!

Stinkande avlopp ges bort!

Har ett stinkande köksavlopp som ges bort väldigt gratis! Någon jävla propp nere i själva avloppsrören under huset som luktar illa som ini helvete! Sen att det gör att hela huset stinker är inte heller något hit!

Sen fick jag skratta för mig själv igår, lyckades ju som vanligt bör jag nästan säga nu somna i soffan och vakna på morgonen sömn! Lagomt trött och sliten med linserna fortfarande i så man var lagomt mumsig... Not!

Och sen jag som är ibland riktigt jävla dum (jag vet!) tänkte göra mig en snilleblixt!

Min soda streamer, fyller jag alltid med vatten först, sen kolsyrar jag det. Sen tillsatserna som är citron/lime!
Men igår efter träningen tänkte jag testa, varför inte tillsätta citron/lime innan jag kolsyrar så slipper jag skaka runt så det blandas efteråt! Sagt och gjort så gjorde jag det, men fy helvete vilken explosion det blev då jag skruvade lös korken HAHA! Stänkte kolsyrat kladdigt vatten på hela köksbänken, microvågsugnen, golvet, spisen som står 1m ifrån streamern, och så 50% av mina köksdörrar! Gu vilket underbart städande direkt efter man tränat och var svettig och törstig.... Eller inte :)

Tappat intresse

För kickboxningen... Inte roligt med en sparring partner som är tre o halv dm kortare än mig... Allt blir ju fel för jag måste böja ihop mig som en michelin gubbe för att kunna slå slag så att kan når att ta emot dom. Haha Jadu... Glömde köpa smör så inga varma mackor ikväll inte... !

working pants!

FÅtt mina gröna svarta men mest gröna fula arbetsbyxor :D Och skor & tshirt & långärmad är beställt. och de får jag innan jag ens börjat jobba där. Sen på kommunen har jag jobbat 2.5 år och inte fått ens en tröja!  Skillnad eller vad?:)


Sunday

Tänkte lite mer på mitt förra inlägg, och kom fram till att jag ska fan inte bry mig om vad andra tycker. Huvudsaken är att det är som jag vill!

Fara och prova ut lite arbetskläder i morgon! Endast 2 vecker kvar nu tills lite omväxling. Tiden går...

Tänkt beställa från Ginza igen.. Någon som vill vara med? Har redan fraktfritt då jag handlat själv för 2588:- själv.. Haha pengarna rinner iväg ;)

Är jag knäpp/inte klok? Read

Fick några kommentarer att jag måste vara knäpp och att jag inte är klok ikväll iaf... Alltid trevligt... Not.
Okej, lite annorlunda omständigheter nu men endå,  en man som man känt sen februari i år dog idag, på jobbet dvs. Och jag hade slutat 12:00 i morse och ville endå fara och som säga "hejdå" åt han,ett sista farväl.

För om man inte blir fäst vid de som bor är man antingen väldigt professionell och lägger det åt sidan, eller är man som jag och man binder fast sig. Fast jag tror nog det lutar mot att jag INTE är professionell för jag fastnar vid dom.

Men jag ville som sagt fara dit och säga ett sista adjö, och till hans dotter som man lärt känna med som fortfarande var kvar.
Och de va då jag fick höra dom kommentarerna ovan...

Men.. är jag verkligen knäpp/inte klok som far dit 5 minuter på ens lediga tid för att säga adjö till något som gått bort?

Är jag det får jag väl leva med det...

Sjuka drömmar

Ja även inatt har jag drömt, och dom blir allt underligare eftersom...

Nu var vi i grannens stuga, iaf vad jag tror. Området var där men en skylt säger vi var vid 1.5k efter åre?! stämmer inte.
Någon var sjuk så vi hade ringt 112 och en helikopter kom och hämtade den sjuka. Fast det var någon ny modell så den sjuke fick ligga i en sorts kapsel och fraktas in i helikoptern. Jag åkte med men hur jag fick plats vet jag inte för det fanns inga fler säten än för piloten och hans kollega!  Sen då vi närmade oss staden som var storuman var det som värsta nya stockholm! Sjukt stort och aktivitet överallt, och i fjärran syn såg vi massa blåljus, och via radion hörde vi det var en serie krock med 2 stora bussar. Och flera skadade/fast klämda.   Men vi hade ju inte tid att vänta och den här nya helikopter kapseln tvär drog på och vi halv snurra upp och ner och sen wips var vi vid lassarettet!

Men även där blev det skymt, hon som vi åkte in med och jag vet ej vem det var. Hade en ryggcancer men fick fara hem endå (?). Och jag var tvungen än fast jag bara hade åkt med skulle va tvingad att betala 3000 för ingenting. Helt sjukt. Men sen då träffade man folk som inte alls heller skulle vara där. En som jag kände genom folkrace var sjuksköterska, och hon är inte alls det. Hon är mammaledig. En annan som jobbade i somras på lab stenbergska var där, och det var väl mer troligt men sista var en jobbarkompis som vari sommar som även jobbade där. Vet inte vad hon var men typ sjuksköterska med..

Dvs en framtida dröm maybe? Fast hur logisk den var har jag dålig koll på...

grävd pären!

Japp, grävde lite pären idag. Dock var det så ojämnt att jag blev galen, vissa stammar trängdes dom, nästa fanns det ingen... Men potatis fanns det :P


Gäsp

SJukt trött man kan bli helt plötsligt, men snart träningen att bita tag i och jag får fan inte vara så vek! Nu snart äre ju dags för nya jobbet.. Inte länge kvar alls. Min tjänstledighet verkar gå vägen iaf! :)

Sitter och fipplar med mobilen och flyttar över lite mp3 och lite nya sms signaler, eftersom min är alldeles för störande både för mig och andra så blir jag bara less på den. Nu verkar jag hittat någon vettigare iaf :)

Chris brown - no air
Atreyu - slow burn
the veronicas - untouched
group 1 crew - forgive me

ajja, har ni tråkigt? skriv ett sms åt mig så jag får något att göra jag med ;D

Måndag!

Började med att jag somnade i soffan och vaknade halv 3 i morse. Skönt med nackspärr not...men fungerade efter man fått lägga sig i sköna sängen ;P

Sen 10:30 vare sjukgymnasten som gör sin vanliga till knäckning av min kära rygg/nacke. Lika skönt varje gång dock faller ju det tillbaks till samma gamla onda igen ganska fort...

Ikväll äre träning igen som gäller, dock nu bör tomas vara tillbaks så jag har min vanliga sparring partner med mig! Ryktades han fiskade i norge den jäveln... Därför han inte dök upp, och han som skulle vara mer fit for fight än förra året och så är han och latar sig.. tss Han skulle ju till och med spöa mig iår säger han, får se om det ;P




Om man kunde ha bättre tankar och tur...

Antingen är jag kass eller just not to hollywood... ? Inte på något socialt humör iallafall...

Inte oväntat!

Som jag gissade igår kväll, skulle jag INTE ha druckit den där kaffekoppen! För jag låg och snurrade cirka 3 timmar och stirrade i taket och blev smått galen...

Idag så mötte jag Svenne av en slump på däckhuset, och han frågade vad jag skulle göra i helgen, dvs jobba. För han undrade om ev hundvakt, fast jag sa att det skulle gå bra endå än fast jag jobba ;D Vi ser ju :)

Vad mer för spännande har hänt... Inte spec mkt. Väntar fortfarande på slutgiltigt datum för ev det nya jobbet. Fick veta arbetstiderna idag, 06:30-16:30 !


Kväll

Om jag lyckas somna ikväll blir jag nästan imponerad! Efter 1 kopp kaffe, 1smörgås med pålägg. Och gröttallrik. Så vi får se hur det kommer att gå! Allt känns faktiskt ganska bra, fast sällskap skulle inte skada...

Wendihoo!

Rubriken har absolut ingenting med något att göra. Bara något "körven" magnus bruka säga i fyllan! diggar dock det ordet

90 minuter till ännu 90 minuter härligt träningspass med box eller kickboxning som det kallas. Hoppas min sparring partner tomas kommer, som skulle spöa skiten ur mig i konditionsväg ( han är 40+ någonting) och så dyker han inte ens upp på första träningen.. illa det,  då måste jag ju ligga på plus nu?!

Sen som jag nyss sa åt anna, att piteå resan blir inställd. tillsvidare till jag hittar något lämpligt kryphål att åka på och då det passar för anna. Känns lite dålig stil att gå be om ledigt under första veckan på ett nytt jobb :p

Annars äre som vanligt, utgifter utgifter, framgång och , vafan heter det? motgång? ajja dåligt iaf, för jag är så jävla klantig och alltid krossar stortån känns det som mot någon stol eller sängben!  Många fina ramsor som jag är upphovsrättman kan jag lova :)

En del avklarat

Japp, så äre. Fast mycket återstår innan jag får helt lugn o ro i kroppen. Får se om jag pallar det nya som kommer, farsan säger det kan bli tungt och att jag är less efter 2 månader. Men vi får se...

Men som jag sa, mycket återstår. Vet inte hur jag ska fixa mig igenom det på ett relativt smidigt sätt utan att själv ta skada på det. Jag är alldeles för ovan/kass på de. Så det kan bli intresting...

Och vädret är inte alls med oss. Regn som tusiken och allmänt segt...

Jag är LESS! Vill jag ska kunna och att det ska funka och att jag inte är så allmänt dum i huvudet...


Jätte rörigt

Ni kanske minns då jag skrev att jag älskar mina drömmar? Well not inatt iaf,  mått bättre har man gjort då man vaknat kan jag meddela!

Och just nu är det jätte rörigt i mitt så kallade liv, allt är osäkert, jag är orolig och feg, och blöder näsblod :/
Och så mycket som är på G att ändras nu, och det känns väl bra men endå jätte jätte oroligt, för att ändra från något man är van från till något helt nytt. Nytt folk som man endå känner lite halvt, nytt ställe.

Will i do just fine or aint i what i takes? På många sätt frågar jag mig det själv...

Happy days!

För att jag kanske har ett nytt jobb! :):):) heltid vardag dessutom! gaaaalet så jävla skönt det skulle vara.  Fast då skulle jag få jobba 2 månader på test, sen äre låg säsong och sen skulle jag då om jag hade skött mig vilket lätt gör för jag kan jobbet redan då det är en däck firma ;P

Får jag då fortsätta har jag heltid och säkert MER därtill bara man vill jobba. Pengar anyone?! :D

RSS 2.0