good ol summer

dont help., dont get  tricked. ungefär så? hjälp inte, bli inte lurad/besviken. Mjo nog fan stämmer det.

Men annars äre frid, varmt och skönt, motigt att jobba helgen bara, fast dom säger att vädret ska bli sämre så kändes allt bättre, för jag jobbar gärna i regnet ;P

Men nu... vart fan är OLE?! min norska helvilda polare från trondheim?! ;o

Way to much shit happens ;D

Och som vanligt lite med tid, motorveckan tog ju sin lilla tid, sen 2 dagars fest fredag och lördag. Så Söndagen var man ganska sliten med tanke på hur lite man sovit... Städa bort illa luktande tsatsiki som stått framme , stank överallt ;P plocka bort alla flaskor, ta bort borden, torka torka torka torka... massa jobb med det. Men de va sjukt trevligt,
Jag , tobbe, pierre vare som kompanjonerade genom helgen, och de va sjukt jävla roligt! Furuviks stranden fick offra sig för oss, och skönta tt bara, och många skrattade nog åt oss. ;) Bjuder på den!

Nickes kommentar diggar jag styggt hårt " som att vifta med en limpa i globen " HAHAHAHHAHAHA resten får ni gissa ut själv ;P

Greve x2 brothers är ju galna med,  jag och greve som simmade till alkohol missbruket, haha allt är bara för mycket att skriva. Och tar för mycket tid :)

För vem orkar ju sitta inne nu ? inte jag iaf, inte länge... Bada imorgon igen YES!

Sen har jag återigen lärt mig några läxor. Sjukt vad dom kommer gnälla " men vadådå , varför inte, snäääällllaaa"


Men nej tack... no more.

Dåligt om tid

För att jag faktiskt har skrivit något alls, det finns fanimej inte tid. Alltid något nu faktiskt, men det är ju motorveckan också! Sen jobbar man ju och inte alls ens haft suget att sitta vid datorn...

Idag var det jobb på listan, 7-12, sen knata ner på stan. Där man sprang ihop med ante & lisa och barnen och drog en fika på duvan, galet gott kaffe måste jag säga. Nästan det bästa jag druckit på länge!

nu sitter Ellen i mitt knä nynnar på någon låt. Haha hade hoppats på en lugn stund här men icket !

Miss ma buddys btw

och btw, fest hos mig nu på lördag. grilla festa, öltält sen! hör av er och kom!

Igår blev jag 21, idag är jag 21

Haha avancerar rubrik NOT!

Ja dagen efter börja ju bra med att stiga upp och knega på jobbet. Men samtidigt skönt att vara tillbaks och jobba. Man får en mer vettig vardag och normal nattsömn jämfört med semester ;P

Gårdagens presenter var helt ok :) Sodastreamer av Anna&lars. Väggklocka eftersom den förra klockans visare gick av (?) av mor&far. Parfym av Anna&simon.
Sen fick jag inte så mycket mer ;P men inte lätt då man inte önskar sig något! Sen vill man bara ha DYRA saker!

Folkrace imorgon!, även lördag, och lördag natt jobbar jag!

Fast först heldag imorgon :&

Snart födelsedagsbarn

Om 1 timme 54 minuter! Tårta och dylikt hos mig imorgon kväll bara att komma vid ca 20:00 så inte alla trängsihjäl hemma hos mig :) Och jag hinner diska fram lite kaffekoppar etc etc! Men bara att komma ;) Tårta finns åt folket!

Hur "/(&#"(/¤&"(/¤"(/ kul som helst!

kneeboard... ojojoj säger jag bara. känner av det i armarna idag och benen än fast man bara inte rör dom, men man sitter lite konstigt,  ni måste testa det. Men ett tips är ju våtdräkt :)
Syrran har ju stulit kameran av mig, men ganska bra för hon är småduktig på fota och hennes bästis väntar barn typ vilken dag som helst. Skulle va styggt om det blir IMORGON ONSDAG 16 JULI , på min alldeles egna födelsedag ;)
Så ni kan gissa attt syrran fortfarande beslagtagit kameran så bilder från detta evenemang i umgransele får ni senare.
Även ganska roligt att se då Lars åker, för han bemästrar nästan allt, kneeboard, wakeboard,vattenskidorna, trixskidor. vattenring. ALLT!

Sen igår måndag var min första dag att jobba igen efter semestern, men den kunde faktiskt börjat bättre... Jag började 8:00 men vaknade först 7:57, lagomt stresspanik men jag tror aldrig jag gjort så mycket på så kort tid, och hur allt blev rätt fattar jag inte ett skit av, men på jobbet kom jag 3-4 minuter över 8, Så snabbt gick det iaf :) Men inte så underligt att man aldrig tar sig upp då man aldrig somnar om kvällen, dygnen är ju helt vridna. Men skönt med lite mer ordning igen!

Be happy!


Slut på det roliga

Nu sitter jag här på min sista semester dag, lite udda att börja jobba igen,men då kommer man till en normal dygnsrytm iaf! För vem går och lägger sig 22:30 ca på semester? Inte många, iallafall inte jag. Blivit mer typ 03:00 osv så hela dagen efter är lite snedvriden, stiger upp typ 12 för man somnar bara ifrån väckarklockan.

Har börjat med Skype, eftersom pierre och dennis tvingat mig, och det är ganska bra måste jag väl säga. Ganska skönt att sitta 4 små nissar och surra, skratta jävlas .

Även igår hade jag en go tid. Jag dennis pierre drog på golden bar och jag åt kolgrillad kyckling för första gången! Inte illa alls var det. Roligaste var att titta på allt folk som tittade sjukt underligt på oss för vi skrattade galet åt gamla skolminnen, hur jävligt jobbiga vi var som klass. Att lärarna blev tokiga för vi lydde inte deras order eller nått alls. Och lärarna som vi avgudade! hahah ja helt makalöst

Dags till verkligheten igen, upp 0700 imorgon och back to reality :)

bröllop

Men dit ska inte jag, är inte bjuden, eller jo det är jag väl egentligen, men inte officiellt. Så det blir att umgås med lite gamla klasskompiasr istället och eventuellt dra liten fest och spela mashed, världens bästa party bilspel! haha sjukt jävla mycket jag pierre och dennis levde om igår.

Slängde även ihop lite kycklingpastabacongratäng (eller hur fan vare nu anna?)  Och bjöd över pierre, bara för att , hade lite att göra. Och som vanligt super god , man är ju mästerkock ibland ;)

Slängde även över några bilder från kameran, börjar bli dags att gå en fotokurs så man lär sig lite mer om att ta snygga bilder! Visar er en lite teaser!

Dagen efter

Har dock inte hunnit ladda över bilderna för kameran är i lägenheten :&
Tror jag fick några riktigt fina bilder på solnedgång som var röd! FÅr spana lite senare,

Måste säga att jag var ganska spak i morse, då jag steg upp 12:30... Men kom man hem halv 3 till lycksele så måste man ju fasiken få sova!

Sen är syster min helt galen i att låna min kamera, men hon har en bekant som väldigt väldigt väldigt snart ska bli först föderska för hon.

Snart slut semester... :/

Överdagen utflykt

Blir det imorgon (Onsdag) till Härnösand! Och mellan landning hos moster i Örnsköldsvik. Så det hinner bli lite shopping och dylikt smått, eventuellt ett dopp i havet som känns väldigt lockande :)

Ni kan få lite bilder imorgon då jag har fotat lite mohaha ;D

wiee

Sitter här och blev typ akut stört trött. Men så äre ibland, gissar kvällsfika sen kvälla järnet! Från inget till något annat så blir det ingen s60 under motorveckan typ :/ men c30.  okej ni som inte vet är det show bilar. men tv och skärmar osv osv i bilen. Men får väl duga ;) Duger att skjutsa runt någons arsle iaf!

Sen måste jag ju uppdatera min planering!
12 juli får jag c30
14 juli börjar jag jobba
16 juli fyller jag 21 (vetefan vad jag jobbar för pass)
18-26 (typ?) Motorveckan
Sen fortsätta jobba som vanligt :)

Slänga in någon umeå resa bland allt de där med. Måste ju se till att kusin barnen sköter sig och att umeås shopping centrum tjänar lite pengar på mig i diverse affärer!

Och bjuda anna&simon på spaghetti och köttfärssås för dom misslyckades med sin och min är super duper god ;)
Och bjuda dom på hot chicken rolls med! inte lite att göra här inte! haha Som man bäddar får man ligga...

Vad mer intressant... jaa snart lön igen :p

Scary movie night för en fegis som jag!

japp, jag vet, är det normalt att en kille HATAR skräck filmer? Jag överlever inte många filmer kan jag lova utan mina händer och min varma goa filt som hjälpmedel ;p sorligt men sant. jag är en coward då de gäller skräck filmer!

Men jag och daniel har iaf betat av alla Resident evil filmerna, japp , 1:an, 2:an,3:an!
Och som vanligt är ju första filmen bäst!

Fast det var inte att jag och daniel skulle få middag idag.. fanns inte lövbit någonstans i staden. Så Americana fick arbeta för oss, shit happens, jag får åka bort och träna i morgon. jag ska ju endå trots allt åka till bratten. Dock måste jag ta tag i det nu. Jag SKA INTE FEGA UR. inte för ajg är feg för det men, det är inte så jobbigt.. eller jo. men det är en härlig känsla !

Nu ska jag sitta och snacka lite med Ole & silje. Norskar, men förbannat trevliga och roliga. hejdlöst


Dålig planering

För jag hade tänkt komma ner på travet och spela lite på hästarna igår, men vet du vad? jag trodde det var söndag kväll. Fast det var fredag vid LUNCH. Kasst minne och planering.. suck.

Ja vad har hänt mer... inte så mycket, köpt lite mer fiskegrejjer för det jag hade var lite gammalt, Så nu ska jag bara ringa en bekant så ska vi kanske ut och flugfiska någon dag.  Kan ni gissa hur sjukt jävla kul det är? I guess not if you havent tried it!

Sen kan dom SLUTA GRÄVA SÖNDER MITT VATTEN! Ny grävde dom typ sönder eller något typ 50m från huset. så då man ska duscha var allt vatten brunt och kom massa sand/jord. Mysigt värre. Sen läker min toa lite vatten, så de rinner alltid vatten ner i själva hålet. Och då vattnet inte rä så mysigt.. så blir hela min toa svart. Fräscht? not

Sen äre ju sjukt varmt ofta, men nästan ingen SOL? vafna äre för fel

RSS 2.0