Efter BBQ

Alltid någon som ska gå överstyr, nu vare en med lite olämpliga skämt ibland. Men men thats the alcohol.  Vad drack jag totalt.. 3st.. inte så hemskt sugen. SKippar ju egentligen helst men. Ibland kan man ta en skvätt för socialt umgänge.

Sen olivia, den lilla räven ( no offense ;)) som retas med att busa med en extremt översöt hund... lite avis man blir..JA!

Jag skulle lätt kunna bli misstrodd att vara en turist idag. Styggt lik jag var. Vilse, foppa dojjor. Ledigt klädd/ledig gångstil och såg stygg ut. haha

Lakrisal är gott..

Grill dagen!

Ja & danne ska grilla, fast om vi blir någon fler vet vi inte än ;D fett chill väder att vara och grilla i. Får se hur det slutar ;D

Var ute en sväng igår kväll och jagade natursköna bilder. Fast hittade inte något speciellt extra ordinärt att fota.  Men väntar på en sån här kväll med röda moln, solnedgång. Wunderbar! :D


Sol sol sol och sol och ännu mer är påväg!

Nu äre ju sol... och dom säger det kommer vara galet mycket sol de närmsta dagarna / veckan. Wunderbar! Kanske blir en kanon EDPS Piteå igen.. men denna gång ska jag INTE bränna mig som jag gjorde. Får se om det blir fredagen eftermiddag vi far eller lördag.

Sen vet ni hur gott det är med PISTAGE NÖTTER?!?! holysmokes kan man säga.  godis är ju överskattat.. dock jäkligt gott ibland ;)

Sen i morgon, ska jag passa på medans mamma och pappa är i stockholm, att ha lite grillparty verkar det som. Inte helt spikat men, troligtvis. annars drar jag hit grannen och grillar!

Sen vill jag DRÄPA lycksele kommun. Fick ingen OB lön... nog klarar jag mig, men vem vill INTE ha pengar lixom?:)

Fläskfile...potatissallad/potatisgratäng...Bearnäise (stavning??!?!)  Och sol, kamrater . Och vad mer? solstol!!

Smått besök!

Vid middagstid igår kom grannen gerdy och och sa direkt " gu va söt en liten krabat" , jag tänkte Vadå?
Då berättade hon att det satt en liten harunge nedanför deras stupränna ihopkurad och jätte söt! SJälvklart toksprang jag efter kameran och skulle fota, hann få 2st bilder innan kameran dog... BATTERI SLUT! Lagomt jävla damp jag fick. Hem och ladda en stund. TIllbaks och fota. Och här är den lille krabaten!


image4

Längesen!

jag skrev något här, har inte haft tid.. jobbat sen då man inte jobbat har man inte tänkt på bloggen.. illa illa. Men så blire ibland :) Ja vad har då hänt... Jag har då gjort klart med köpet av systemkameran. Fick lite till grejjer på köpet så det är skit nice!
Sen då man fick lönebeskedet så har man INTE fått sin OB lön.. asså vafan? Kommer de bli fint samtal till lönekontoret ! ;) Bara det kommer på min nästa lön så spelar det ingen roll.

Ja nu grundar ju balen, hoppas jesper kan fixa in mig på själva hotellet med han så jag får fota lite jag med :) Ska trängas tidigt och få bra plats!!

Samma dag som det är balen har vi grilllunch på jobbet, sjuuuukt gott de ska bli, sen efterrätten är ju inte att leka med, får se vad det blir i år!

Sen har jag blivit träningstokig. Inlines med stavar, hur skoj som helst, jobbigt som fan, beroende på hur man åker. Men jag kommer nu på fredag iallafall att åka till flygplatsen, tror det är ca 8km? ajja skit samma, blir en tur iaf! Om jag ska orka med dom 1.8mil jag ska i sommar så äre nog bäst man tränar som en GNU!

Seeing is believing

Jag och danne såg en film igår, trots att båda jag och daniel HATAR skräck typ så drog vi en fräckis och såg en mindre skräck :) "The eye" heter den och måste säga den var riktigt bra. Tycker ni ska se den...om ni törs ;)

Sen är det något i alla filmer, musiktexter vardagliga livet som jag fastnar för. Det är olika fraser och textramsor som folk säger som stämmer överens med livet så jävla bra... Det är typ något jag alltid lägger på minnet, och vissa ramsor vill jag bara höra om och om igen för dom låter så jävla vettiga och kloka. Varför kan folk inte bli lite mer... känsliga och inte vara kallblodiga? Iof med det menar jag INTE att alla är det, men några skulle faktiskt behöva tänka lite ibland på allt annat som man vanligtvis INTE tänker på :) true right?
En liten text snutt ur filmen minns jag i slutet , där huvudrollsinnehavaren säger "Vi behöver inte ögonen för att se, vi kan se på andra sätt" och ja, än fast man kan vara blind som hon är så kan man endå se på ett sätt. Alla andra sinnen stärks ju jättemycket och uppfattar saker som vi som har syn inte uppfattar. Sjukt :)

Tog min andra inlinestur idag, tog på mig stavarna och skrillerna och drog iväg en sväng förbi staden för att se om man såg någon bekant, dock gjorde man inte det, men skitsamma, var skönt förutom kalldraget runt öronen...

Musiken

vem feun kan leva utan musik? iof dom som aldrig hört musik kanske. men inte jag, nu är jag så pass över extremt beroende så att jag behöver ha musik än fast jag sover, dock äre ganska mysigt. Förutom att det trasslar runt halsen i halsbandet så man halvt kvävs :P

Sen tycker jag det får sluta regna, så jag kan ge mig ut och åka inlines, redan fått fika i bratten bara jag åker dit, iof 1.8mil men vafan, de borde jag väl palla?

Sen klagar pappa på mig, då jag säger att jag vill köpa en egen bil, han tycker jag är dum. Men vafan, vill ha egen bil och stå på egna fötter helt och hållet. eller ska man göra det sa man inte bo kvar i lycksele för då är man för nära mor o far men, äh skitsamma, kanske vänter 1 år till så blir den liite biliigare för de ä ju ingen mega gammal bil jag ska ha inte, GUBBBIL KOMBI SKA DE VA!

Tror jag ska införa dagens mp3:

03-good_charlotte-the_river_(feat._m._shadows_and_synyster_gates)


Skitväder

Snart ett på natten, vi är snart i huddiksvall. Snart sova. Snart varit igång i ett dygn. 0 gradigt och regnar som tusan .skriver från mobilen i brist på annat att göra då jag är jätte trött! Men i morgon är jag hemma och får sova i min egen säng. Äta riktig mat istället för snabbmat. Blir skönt att få dra igång träningen då man kommer hem. Jobba. Träffa bekanta och alla som man saknar. Och förlåt anna, hann inte skicka kort för att ulf var jätte grinig. Blev ganska sur på han men vad hjälper det...

Nu åker jag!

Nu lämnar jag lycksele i några dagar, kanske kan uppdatera er på resan via datorn i bilen :) Sista förberedelserna görs, som tex ladda kameran, fylla mp3. Ta ut cash, fixa mat. osv osv

Lunch på stan med danne innan jag åker.

VI ses/hörs:)

Snö ;P

ja faktiskt , eller typ små hagel. Men ibland snö, men skitsamma, pissväder för att vara tidig sommar endå...
Nu har jag kameran hemma, verkar skit fin & bra.
Tog lite fräna kort, fast tänker inte lägga in dom än, det får bli till veckan då jag kommer hem från Öland :) Ska försöka hitta lite fina vyer och testa in objektiven så man kanske lär sig lite mera.

Sen ska jag träffa linnea, vi har typ inte sets på MINST 5 år. Hon bor numera i kalmar så det ska bli skoj att tvär ses :)
Fast jag känns inte motiverad till dom där 180 mil enkel väg. Men en bra bok, mp3, dricka och tuggummi så borde det fungera. Och SOVA!

Här är en bild på kameran föresten, plus ett zoom objektiv
image4
Kanske ska tilllägga att jag inte betalat den än, ska testa den lite. Sen får vi se ;)

just beat it

Ännu en dag, med dåligt väder dvs. Hagla ganska mycket idag, inte så vanligt men det händer :)
Sen var jag hos lotta min next door neighbour och hyresvärd och drog lite slingor i håret. Och snaggade liite av på längden. Så nu är jag pimp inför sommareN!

Ölands resan verkar bli skitväder, men vi får hoppas vädergudarna spelar biljard med lite moln och regn åt något annat håll kanske. Känns dock ganska motigt att bila 380 mil på 4 dagar. Men samtidigt är det ganska relaxing :) Förutom att man får helvetes rövont...

Sen ska jag typ köpa jespers kamera. Han skulle ju höra av sig under dagen.. inte hört av sig än :P får ringa och jaga han ... Det är en "system kamera", vad det är för innebörd fråga någon kunnig, jesper förklarade men jag fattade inte spec mkt :)

30 minuter kvar till jobb... Men inte länge kvar. Sommaren.. semester... SKÖNT!

great day!

En kanon dag, typ nästan hela dagen... föutom lite moln och blåst sisådär mittpå dagen. Kvällen var dock underbar ända till att barnen börja bli för trötta och bråka... men men så äre ;P

Sen såg jag lisas kamera, och den vart jag jäkligt sugen på. känns faktiskt mer vettigt att köpa en finare kamera innan man köper en dv filmkamera, det får bli vinterns inköp ;)

Nu har vi iallafall lagt barnen, och sitter och tittar på körslaget finalen. Tror dom skulle plocka fram lite chips, sånt där onyttigt ! :) Men efter min del hoppade på studsmáttan borde jag få äta några chips iallafall. Och promenaden med barnen för att trötta ut dom och stadspromenaden med. Kanske blir några chips endå, och ev nån cider om dom har över :)

Lite segt att fara hem imorgon, men måste ju jobba och få in pengar, Sen far jag ju endå till öland på torsdag. Iallafall börjar resan då. Kommer bli en jävla seg söndags bilresa måste jag säga... vete tusan hur långt vi har tänkt att köra hem på lördag kvällen. Men men, vi får se. Uffe lär nog däcka som vanligt och jag får köra, tur han införskaffat en gps så jag hittar hem ;D

Sen blev det lite lustigt så att syster min och lars skulle sova här med, så jag får fortsätta sova på min dubbelsängs luftmadrass och bli väckt tidigt på morgonen av barnen.

Nej nu måste jag vara social, annars blir detta för varmt för mina ben, en bärbar blir ganska varm att ha i famnen hehe.

Vi ses

Hur orkar dom?!

Ja hur orkar barn?! deras tempo är sjukt. Nu sover dom äntligen (tror jag). Är iallafall tyst. Albin är ett riktigt energimonster.

Skönt att kunna släppa iväg andreas & lisa på lite nöjen. Är bannemig tufft jobb att vara förälder :) Svårt att verkligen sätta sig in i deras sits dagarna ut från morgon till kväll. Men är man ovan så äre nog lite tuffare, fast jag tror man överlever :) Alltid många andra som har barn med som kommer och hälsar på så föräldrarna kan tex dricka kaffe och surra en stund.

Ja... nu sitter man här, och mår väldans gött måste jag säga. Dags att ta ut linserna bara, fattar inte varför jag är så jävla trött? Måste vara en slövecka elr något liknande.

Helsikkes varmt det blev med att ha en laptop i famnen. Galet galet.

Föresten, tips på någon bok? Vill läsa i bilen på väg ner till öland då jag inte kör.

Hmm vart ställde jag nu min bonaqua...?


-----:update:-----

Att folk gnäller på att dom har ingenting att göra, allt är så tråkigt blahablaha osv du vet, men endå nekar då man erbjuder att hitta på något? quite funny :) haha

barnen sover fortfarande, men dom är ju jättesnälla så. Är inget större problem att vara barnvakt, bara roligt!
Satt ju med båda barnen i knäet medans dom åt sin välling... mys? JA

jag vill ha en hund :/

Umeå nästa!

ja efter jobbet imorgon dvs ;P  Ja den ständiga frågan är ju alltid från alla : Vad ska du göra där?

Lisa och Andreas får ledigt från barnen så jag agerar barnvakt. VIlket jag inte har något emot. "Synd" dom blivit så stor bara, mycket härligare känsla att ha dom i famnen som små små underbarn. Men dom är jätte söta endå lilla albin & ellen :)  Lisa hann knappt hälsa då jag ringde så ropade albin efter mig, haha han gallskrek till han fick prata med mig. Lill grabben där...

Ska se om jag hittar mig ut på stan en liten stund, för att eventuellt hitta några skor... Eller så får jag beställa folkrace skor från internet, dom är ju faktiskt eldsäkra ;)

Snålar faktiskt hemma hos mamma och pappa idag...Lossade lite gamla däck och surrade med håkan på garaget, sen tänkte jag uppdatera denna så ni får något att läsa.

Jag fick iaf ledigt nu torsdag kväll. Så ölands resan blir av :) Om vi nu hinner öland, det hoppas jag, kommer vara nog less att sitta i bilen endå! 180 mil enkel väg tror jag det är. sen 180 mil hem. Måste tanka hem ny mp3 så jag inte blir galen, kanske någon bok? vore nog inte se dumt. Några tips?!

Öland nästa!

Ja faktiskt, ska till kalmar, sen Emmaboda. Men först Öland :) Jag uffe och Janne är det som åker. kommer bli skit najs, ska väl skicka något vykort till någon som förtjänar det :)

Varför jag ska till öland är säkert din nästa tanke va? Jag ska på Emmaboda bilutställning. Det enda negativa med den resan är väl att det är ca 180 mil eller något sådant. Lite småsegt med tanke på den lilla tid vi har att köra ner på. Men so what, blir ju bjuden på en hel del som tack. Blandannat hotellrum, dyra maträtter (!). Och diverse saker som kan vara bra att ha :)


Piteå !

Ja nu sitter jag här i Piteå, hemma hos Anna bergström! Jag, ulf, malin och anna då. Just nu dricker dom och ser på hockey och jag sitter här och tittar på bilder för ett år sen. Då jag också var här i piteå på EDPS(en dag på strippen) och av ren KLANTIGHET brände sönder mig nå så jävulskt. Bildbevis kommer...

Dagen som varit..? hmm jaa började ju att stiga upp 05:30. Lagomt pigg man var .. not. Men men, det fungerar :) Vi gled iväg mot Piteå och var här ganska mkt före alla andra . Dagen på utställningen (anledningen till varför jag är här) var ganska bra, halv mycket bilar. Lagomt mycket folk. Synd bara de kända bilarna for hem så tidigt så man hann inte se dom så mycket.

Men nu.. kommre bildbeviset på att jag brände sönder mig. Skratta ni för jag skrattar också åt det ;)image2

Jag kommer faktiskt ihåg hur jävla dålig jag egentligen var... Solfrossa, svettades som en tok. Direkt någon tog på mig så typ gav jag dom en rak höger för att de gjorde så ont. När anna skulle smörja in mig med ca 3kg hudkräm så höll jag nästan varje gång hon tog i mig ge hon en rak höger... Men hon fick en kram istället ;D  Har fler bilder, men jag är inget tekniskt snille på blogg :)


Vi ses... Söndag?


Fighting!

Ja gårdagskvällen blev ju inte precis som man hade tänkt sig. Tvär ringde till Josefin för dom hade tydligen fest (?). Dagen efter valborgs dvs :P  Så då for jag dit och surrade ett tag, slutade med att vi skulle se film, fast så mkt film blev det väl inte. Det var jag, minja, josefin, och linnea.  Det hela slutade med att minja & josefin gick en sväng för att hämta en mobil laddare, och fritös. Sen då surrade jag och Linnea en stund och bara degade. försökte få hon att vakna från sin fylle trötthet!

Sen blev det ganska roligt, jag och linnea tokbrottades i kamp om platsen på soffan. haha de va helgalet jävla roligt . Men jag måste erkänna att jag fick ganska mkt stryk...Men jag skyller på att jag är mega kittlig och inte hon ;P
Men sen efter vi knockat varandra några gånger så blev det 1 gång för mycket, hennes rygg fick sig en liten smäll och man hann bli rätt så rädd må jag säga. Men jag tror det gick bra iaf ? Enligt hennes egna ord.

Dock var klockan ca 03:00 då. Ganska trött man blev, eller alla var väl. Kvällen slutade med att man grattade minja igen på 20 årsdagen, bad Linnea om en rematch någongång. Och skjutsade hem josefin :)

Ikväll bär det iväg till Norrbränna, för att sedan bränna iväg till Piteå :) så här kommer det vara lite dött tills Söndag/måndag någongång :) vi ses!

Dagen efter :)

Dagen efter .. hmm jaa det var trevligt igår. Än fast jag i nycktern tillstånd var :) Började ju med en massa grillning, sen en XXX frågesport runda. De du ;) Kan ta ett exempel " Vem suger bäst?" A: Jossan B: Emmy C:Matilda

Och suga... ? jaa popcorns kärnor med sugrör till en kopp på tid :)

Sen blev det lite allmänt skjutsade med Sanna en sväng för att hon skulle få mer sprit och lämna hemma lite saker så de inte söps bort ! Sen tillbaks och plums i plurret! Riktigt jävla skönt att ligga i bubbelbad och mysa.. MEN inte mysigt med alla hudavlagringar som börjar flyta upp i vattenytan efter en stund.. Fy helvete vad äckligt. Tack och lov för att nån uppfann duschen / duschcreme / schampo!!

Sedan for jag ut en sväng, träffade folk och körde en stund. Fick dock fara tillbaks att hämta alla och stackars Olivia som jag fick mer eller mindre dumpa av. Det var inte meningen iaf men, hade ju lovat att köra dom så.

Slutade med att jag gick isäng ca 0300. Sovde till halv 1 idag så det var relativt skönt må jag säga :)

RSS 2.0